Met liefde gemaakt

met liefde gemaakt

Bestellingen

We maken jullie bestelling met veel zorg en verse producten klaar. Daarom graag 3 werkdagen op voorhand de bestelling doorgeven.

Duurzaamheid

Al onze verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Jullie kunnen ook jullie steentje bijdragen door je eigen pot of schaal binnen te brengen. Zo kunnen we SAMEN onze ecologische voetafdruk verkleinen.Zijn jullie tevreden vertel het verder, niet tevreden vertel het ons

Angelique

De passie voor het koken loopt als een rode draad door ons leven. De keuze voor Hotelschool was voor ons beiden dan ook snel gemaakt. Samen hebben we ondertussen 50 jaar ervaring binnen deze sector. Het is dus altijd onze droom geweest om in de horeca een eigen zaak te starten. Op 1 april 2019 werd onze zaak ’t Smaakt geboren. Ondertussen bestaan we een jaar en wordt het tijd om verder te groeien.

Smaakt is ontstaan vanuit de passie om te koken, u te verwennen met een lekkere, (h)eerlijke keuken. Angelique is uw gastvrouw & maakt voor u de lekkerste gerechten klaar, gewoon voor bij u thuis of voor uw feest. Neem een kijkje in ons aanbod en laat u verrassen. We hebben ook gedacht aan veggie, lactose- en/of glutenvrije gerechten.

Deze passie heeft zijn eerste vorm gekregen tijdens mijn opleiding in de Gentse Hotelschool. Ik heb reeds vele jaren ervaring in de sector en nu is het tijd om u te laten meegenieten van mijn creatieve kookkunsten. We willen zo goed mogelijk onze klanten kunnen bedienen zonder compromissen te moeten sluiten. ’t Smaakt moet een referentie worden voor lekker eten en the place to be voor dagverse eerlijke maaltijden met een ecologische toets.

De ervaring, opgedaan in de sector, moeten we nu gebruiken om onze eigen droom verder uit te bouwen. Afgelopen jaar heeft ons geleerd dat we de juiste competenties en tools bezitten om onze zaak tot een groter succes te maken. Het voordeel is dat we zowel de particuliere als de zakelijke markt kunnen bedienen. We mikken op een publiek dat thuis wenst te genieten van een kwaliteitsvolle en huisbereide maaltijd.

Onze locatie bevindt zich in een woonwijk met een ouder wordend publiek die de maaltijden ten zeerste appreciëren en waarvoor we ook aan huis leveren.

We richten ons ook op de markt van kleine feestjes, BBQ en kleine bedrijfsfeesten. Verder willen we ook ons gamma patisserie met zelfgemaakte taarten en desserts, waar momenteel veel vraag naar is, in de toekomst verder uitbreiden. Uiteindelijk zijn we een heel flexibele zaak en kunnen we snel overschakelen naar producten voor nieuwe doelgroepen en klanten. Er is voor ons geen brug te ver.

Powered by Connect24-7

Supported by Allin1POS